10 dagar!!


Senast jag skrev så var det fyra veckor kvar till dagen D! Nu är det bara 10 dagar!!!!!!!! Tiden går så äckligt fort! Men det gillar vi! Det får gärna vara den 20e imorrn om vi fick bestämma! Vill bli gift nu nu nu!

Mycket att ordna fortfarande dock! Igår hade vi, eller jag mest, en megastressig dag! Bordsplaceringen har krånglat som fan, mest på grund av att borden inte blev som vi ville ha dom. Så vi har flyttat om och ändrat tillbaka... och flyttat om igen och flyttat ytterligare en gång och till sluuuut så blev det bra. Men svettigt var det!

Christian tyckte att vi behövde ett break ifrån allt igårkväll så medan jag hoppade in i duschen åkte han och handlade lite nödvändigheter för aftonen! Ost, kex, vindruvor, jordgubbar, choklad och Ben & Jerry-glass! Såååå gott! Satt på balkongen och åt, pratade och drack en liten drink!
Sen gick vi till Pråmen där vi åt trerätters som inte var alls fel! Så gott! Satt och pratade lite om framtiden, bröllopsresan, frieriet och bara hur otroligt bra allt det här kommer bli!♥

Däckade i sängen när vi kom hem och sov fram till halv elva! Välbehövlig sömn!


Det är snart dags för oss att trava altargången fram! Inte långt kvar! Ett år av planering har bara försvunnit på en dag känns det som och ändå har vi fått så mycket gjort!

Utan vårat värdpar, Stina och Christoffer, hade det gått såhär smidigt och bra! Som ni har ställt upp och fixat och ordnat! Ni anar inte hur glada vi är att vi har er bredvid oss! Kärlek till er!

Men det är svårt att få till en sånhär dag när man inte får göra som man själv vill med den. Jag har alltid trott att 24 timmar av ens liv kunde man få bestämma själv över och att folk kunde acceptera att en dag, det kan vi allt unna dom! Men icke!

Det finns folk som vill förstöra och som kommer att göra det med sin närvaro denna dag! Och ja jag skiter fullständigt i att sådär borde jag nog iiiiiinte skriva, men varför ska jag sitta och vara snäll och ta skit för?! Det är våran dag! VÅRAN! Ingen annans! Jag har drömt om mitt bröllop sen jag var 5 år och hade hoppats att få fira den dagen med folk jag älskar och vill ha där!

Förvisso så är det ju bara sånt folk vi bjudit till festen, men till kyrkan kan man ju inte hindra någon att komma och det lär vi få bli påminda om! Respekt för andra människor existerar inte enligt vissa och jag tar helt avstånd från dom från och med nu! Vill aldrig ha med dem att göra mer! Så enkelt är det! And that's all I have to say about that...!

Kändes gött att få skriva det här! Nu ska jag gå och pussa ihjäl min andra hälft som ligger i sängen och småsnusar fortfarande!

Störst av allt är kärleken, och Christian är störst i mitt liv!♥

RSS 2.0