Kärlek och respekt!


Alla hjärtans dag idag då! Dagen som 99% av jordens befolkning hatar och tycker är ett "kommersiellt jippo" (om jag nu läste Aftonbladet rätt!) Suck....! Trökiga folk säger jag! Detta är en UNDERBAR dag!!!
Visst visar jag och Christian att vi älskar varandra varje dag, men att få mysa till det lite extra med god mat och bara varandras sällskap; hur kan det vara fel?!

Jeje, alla tycker som dom vill såklart! Själv har jag alltid älskat den här rosafluffiga dagen! Förlovad som singel!♥

Har jobbat hela helgen och gick av idag! Mamma kom och hämtade mig och så åkte jag med henne hem och sov ett par timmar! Får inte sova för länge när jag går av, då somnar jag aldrig sen på kvällen! Så det blev bara tre timmars sömn! Hur märker man att Mathilda är trött och sovit för lite då? Jo, jävligt taskig humor!!! Det kan mina kompisar intyga när vi såg "Vampires sucks" Moahaha!

Christian kom och hämtade mig efter jobbet och så åkte vi hem! Fick en bukett med 10 underbart vackra röda rosor!♥♥ Tack älskling!! Du vet precis vad jag älskar! Fast du har ju redan ställt den stora frågan.... så tio stycken hade det ju inte behövt vara! Hihi! Sötnos!

Nu är han iväg och tränar och när han kommer hem så ska han laga mat till oss! Lovely! Ska försöka hitta nån bra film vi kan se! Ska ta tag i detta nu!

Ha en supermysig hjärtedag!

Kram!


Det står änna still!

Blogglusten är nere på noll just nu, så det regnar ju inte inlägg direkt! Hehe.
Hoppas på att snart bli en bättre bloggare!!

Bröllopsplaneringen står hyfsat still just nu.
Har ringt om eventuell lokal vi ska hyra men måste ringa om ett par veckor igen då det var lite knepigheter med vilka som ägde vad och så vidare. Men vi hoppas att det kommer gå super! Eller, det kommer det göra!!

Sen finns det inte så mycket mer att göra just nu.
Det är för tidigt för det mesta.
Men inbjudningskorten ska vi iallafall börja spåna på och jag ska även boka in mig och mina tärnor hos
frisör för håruppsättning!! Wiiiiie!
Vet på ett ungefär hur jag vill ha mitt hår och om det går så kommer det bli jättefint! Kommer passa perfekt ihop med klänningen!

Den ska jag by the way ta mått till och så småningom skicka iväg en beställning!
Jag ska beställa min brudklänning.... MIN brudklänning!
Förstår ni hur konstigt underbart knäppt det känns?!?!?!?!?
♥♥♥

Imorrn är det Alla hjärtans dag också!
Det ska vi fira innan och efter fotbollsträningen! Christian ska laga mat till mig! Underbara människa!♥

Nu ska jag hoppa in i duschen och få till ett hyfsat fräscht hår inför jobbet inatt!

Kram!


Gratis shopping!


Fick en massa presentkort när jag fyllde år i oktober och hade inte använt dom än!
Men idag kände jag ett litet shoppingbegär som jag levde ut!
Den blå klänningen ska jag ha på Isabellas dop!♥


Bh och rosa t-shirt! Älskar dom söta rosetterna!


Mörkblå klänning till dopet!


Söta örhängen och ringar!

Allt detta från H&M och alldeles gratis!!


Bröllopsmässa och en helg i Stockholm!


Superledsen för denna dåliga bloggning som har varit! Ska bamseskärpa mig, det lovar jag!!

I helgen var vi iallafall uppe i Stockholm för att gå på bröllopsmässan! Vi åkte från Lisch vid åtta på morgonen och var således uppe i hufvudstaden vid halv ett! Gick riktigt fort att åka upp faktiskt! Med fina människor, bra musik och smarrig Marabou-choklad så kan det ju inte gå annat!♥

Kom fram till Hammarby Sjöstad där vi slängde in väskor och dylikt hos Christoffer och Fredrik! Stina, som inte varit där förut, gick en liten rundtur i lägenheten och så beundrade vi den gigantiska 3D-tvn innan vi åt mat och sen drog ut på stan!

Här shoppade vi loss ordentligt! Christian köpte nya G-starjeans och två par skor! Stina köpte glasburkar, Converseskor och en sjal från Indiska!
Jag införskaffade också nya skor, tre linnen och en t-shirt från H&M och stickade knästrumpor från Indiska!

Till slut var vi färdighandlade och hade smått tröttnat på dryga Lidingöbackslick på tunnelbanan så Christoffer kom och hämtade oss och så åkte vi och handlade en massa smaskigheter inför kvällen!

Väl hemma så lagades det mat och dracks vin! Oxfilé med potatisgratäng, sallad och halloumieost stod på menyn! Supergott!!! Åt kladdkaka till efterrätt! Satt och åt länge och pratade en massa och pimplade vin! Jättemysigt var det! Vi avslutade kvällen med att kolla på "Prince of Persia" sen hoppade vi i säng!

Vaknade upp vid åtta nästa morgon! In i duschen och göra sig lite fräsch, sen bjöds vi på en smarrig frukost innan vi begav oss iväg till huvudattraktionen: bröllopsmässan på Grand Hotel!!!

Gudars säger jag bara! Den var helt underbar!!! Kollade på en modevisning där dom visade en massa fantastiska brudklänningar! Fällde några små tårar, det var så fint! Mia Löfgren sjöng så otroligt fint innan också!
Vi gick omrking och kikade på svindyra ringar, smakade på cupcakes, var med och tävlade om lite roliga grejer, blev bjudna på alkoholfri champagne och äcklig energidryck, kollade på jättefina brudkort och sist med INTE minst: jag hittade min vigselring!!! Är så glad!! Den är såå fin och såå perfekt!♥ Den kommer det bli!

Efter att ha kollat runt på allt som fanns att se, och tro mig det var väldigt mycket, så gick vi ut på stan igen! Lunchade i gallerian (så himla god mat!!) och gick sen ut på shoppingstråt! Jag inhandlade en massa smycken på H&M och hårspännen och grejer! Christian köpte en riktigt snygg Peak-tshirt! 

Sen begav vi oss hemåt, då Christoffer hade bokat bord på en thailändsk resturang, Kho Pangan, klockan sex! Vi smaskade i oss lite mer kladdkaka innan vi bytte om och gjorde oss snygga! Sen åkte vi båt över till Söder och gick till resturangen! Vilket ställe!!! Det var som att sitta i Thailand och äta! 
Och rätt som det var så släcktes ljuset och allt blev kolsvart och så började det åska! Haha! Jättehäftigt! Åt god mat och smarrig efterrätt och pratade bröllop! Myyys!

Sen var det drink-time som gällde! Vi gick först till skatteskrapan som var överfull med människor! Så vi gick vidade till ett annat jättemysigt ställe! Beställde in drinkar och satt och pratade ännu mer! 
Till slut kände vi oss nöjda och åkte hemåt! Väl hemma åt vi upp det sista av kladdkakan och testade 3D-tvn! Så himla häftigt var det! Efter bröllopet så ska vi lätt köpa en sån!  

Sen skulle vi gå och lägga oss! Christians luftmadrass hade läckt under natten så han fick sova på min! Liiiiiite trångt var det när vi sov två stycken på en luftmadrass som nästan är för liten för en person! Men mysigt var det! Vi sover ju som frimärken på varandra i vanliga fall också, så det var ingen större skillnad!♥

På söndagen var det dags för hemfärd! Medan jag duschade och packade så åkte resten av folket ut till Solsidan och kollade på hus! Inget som intresserade mig så jag stannade hemma! När dom kom tillbaka så packade vi ihop allt och åkte hemåt!

Hade en så otroligt rolig helg i hufvudstaden!! Tack igen Christoffer för allt du ordnade! Vi hade det superbra!!

Ett litet bildregn kommer här:

Färdkost!
Stinis och jag!
Stina har vunnit Sångfågeln!
Dags för mat!
Skoshopping!
Våga Vägra Frysa Isen Själv!
Ett vackert Hammarby Sjöstad i natten!
Min toast Skagen!
Stinas smarriga räksallad!
Christians hamburgare!
Det var rött ljus inne på Kho Pangan!
Bananasplit till efterrätt!
Här synar vi drinklistan!
Tjejdrink nummer ett!
Tjejdrink nummer två!
Ett par nyinköpta smycken!


RSS 2.0