Let's loose som weight!


Idag är första dagen på den nya nyttiga eran här hemma!
Ska vi köpa dyra kläder till bröllopet och figurera på en massa bilder; jaa då tänker iallafall inte jag
se ut som jag gör nu!

Jag är väldigt inne på LCHF-dieten då mamma äter den och maten är gudomligt god! Men jag tror jag ska börja lite försiktigt och försöka klara mig utan kolhydrater först för att se om det funkar!
Sen kör jag nog igång med den smarriga LCHF-dieten!

Kommer bli finfint det här!


Lördagens händelser!

Hade en jätterolig kväll igår med tjejorna! Tyckte att jag lyckades riktigt bra med min egenkomponerade Cosmopolitan! Dock blev det bara blaskigt med tranbärsjuicen så jag bytte ut den mot tranbärsextrakt istället; då blev det perfekt!
Jag hade i: Jeltzin, tranbärsextrakt och fruktsoda! Supergott!! Nästa gång ska jag dock byta ut Jeltzin mot nån smaksatt sort, blev lite extrem spritsmak kände jag!

By the way: tranbärsjuice är världelöst om man har urinvägsinfektion! Det innehåller i princip bara socker och nästan inga tranbär alls! Dock är tranbärsbrustabletter da shit! Hur bra som helst!! Smakar jätteäckligt, men hjälper superbra! Bara ett litet tips såhär i tranbärssnacket! Hihi.

Utgången blev också lyckad tycker jag! Hyfsad musik och en del folk man kände igen! Läskiga sliskäckel fanns ju såklart, men uppenbarade sig nästan när vi gick som tur var!!

Dagen har spenderats hos mor och far! Jag har sovit mig igenom en stor del av den kan man säga! Låg i Christians knä och sussade medan har kollade på Inter-matchen! Myys!♥

Hoppas på att få min iPhone imorrn!! Det vore änna väldigt trevligt! Tror inte mina skal kommer förrän på onsdag tidigast dock! Men men, man kan inte få allt på samma gång!


Blivande bruden går på saften!


Tar min egenhändigt gjorde Cosmopolitan och festar med tjejerna ikväll!


SKÅÅÅÅÅÅÅL!!!!!


En ny saga?

Jag har skrivit om hur vi träffades
Jag har berättat den underbara sagan om hur han friade

Men hur gick det till när vi förlovade oss egentligen?
Den 18 maj 2007
Vad hände den dagen?

Är det något ni skulle vilja veta?


BlomsterNisse!

Idag fick Christian ett ryck och ville köpa en massa nya blommor till lägenheten! Ut med julkrafset och in med nya fräscha blommor! Inte mig emot!
Vi åkte till Läcköblommor och shoppade loss ordentligt! Krukor, gröna växter och asasnygga blommor! Har satt upp allt nu och det blev jättefint! Christian är nog en liten tjej innerst inne för han är superduktig på sånt här!

Nån dag nu ska vi också åka till IKEA! Vi har ju en "jättefin" röd tv-bänk just nu som vi har varit trötta på ett par år... Nu har Christian kommit på världens smartaste idé om en kombiantion som kommer resultera i tv-bänk + fler sittplatser i vardagsrummet! Kommer bli så grymt snyggt!

Kan vi bara få ordning på köket till slut så är våran lägenhet perfekt! Jag älskar den!

Nästa gång vi ska packa flyttlådorna så kommer det bli till ett hus! Inte för att jag är speciellt hus-sugen än men min älskade pojkvän kollar allt hemnet ganska ofta för att se om det finns nåt som kan passa oss. Har varit på en visning, men så valde Christian att fria istället!♥ Hihi. Jag föredrog det typ tusen gånger om!

Nog med inredningstjafs!

Jag beställde mina två mobilskal förut och på nästa beställningslista står min tiara! Gissa vilken det blir?!


Fredag!


Tack för tipsen om mobilskalen, tjejer!! Tror att jag är så busig så jag väljer att köpa båda två! Kan ju aldrig skada att ha ett i reserv att byta med! Dom var inte så dyra som tur är!

Nu ska jag och Christian hem till mamma och fika! Aylin har sussat där inatt så det är väl hon som står för kaffekokandet idag om jag känner lillatävan rätt! Det är ju nåt av det roligaste som finns nämligen; koka kaffe! I julklapp fick Aylin en egen liten kaffebryggare och den går varm kan jag säga (för att använda lite humor!)

Nästa helg åker ju vi som sagt upp till hufvudstaden för att gå på bröllopsmässa! Men såg på nätet att dom samma helg ska ha en till bröllopsmässa på Grand Hotel!! Lite dyrare var biljetterna men då fanns det lite mer grejer att testa på också; choklad- och champagneprovning bland annat!
Ska kolla med resten av resesällskapet och se vad dom tycker! Inte varje dag man får sätta sina små tassar inne på Grand Hotel!

Hepp nu ska jag inte sitta här och uggla mer! Ska dra ut Christian ur duschen och sen dra iväg!!


Studentbalen 2006!♥


Född försent??


Jaa, jag är nog det egentligen! Hade inte haft några problem alls vara 23 år på 40-talet t.ex. Att vara hemma med barnen och ha städning, diskning och matlagning som jobb! Inga problem!

Inte för att det är mina favoritsysslor direkt... Det vet ju alla som känner mig! Och Christian är ju väl medveten om hur min matlagning brukar sluta; bränd spaghetti och sönderkokt fiskgryta som skurit sig! Men övning ger färdighet och skulle jag kunna ägna dygnets vakna timmar åt att lära mig laga mat så visst skulle jag göra det till slut!

Att städa är inte heller min starka sida, men skulle det vara det enda jag behövde göra om dagarna så visst skulle det gå jättebra! Men när man jobbat tre nätter i sträck så är damsugning det sista man tänker på, tro mig!

Det är därför jag vet att jag kommer klara föräldraledigheten bättre än Christian som klättrar på väggarna efter tre dagar ledigt! Nu är man ju inte "ledig" när man är hemma med sina barn då, men är man en jobboholic som Christian så klassas allt som händer utanför Statoil som ledigt! Haha!

Christian  menar att nu när jag blir en gift kvinna så blir allt hemma-arbete mitt! Självklart, svarade jag! Bara du försörjer mig med samma lön jag har nu! Moahaha!


Jag har gått över till andra sidan...


Japp, jag har tagit det stora steget och beställt en iPhone! Dock inte den nya! Mitt tålamod är inte på topp och jag orkade inte vänta i över en månad bara för att den nya är lite fyrkantigare! Så det fick bli en 3GS istället!

Christian lockade över mig med alla snygga skal som finns att köpa! Har surfat runt litegrann och hittat två skal som jag bara älskar!!

Väljer mellan dessa två från jbutiken.se Vilken skulle ni välja?


 


Tiaror!


Från början har jag inte tänkt ha någon tiara alls! Tyckte det blev lite mycket till klänningen jag vill ha då den är ganska mycket i sig! Men sen kom jag på att hur många gånger i livet får man bära en tiara?? Jag gör det inte överdrivet ofta iallafall! Möjligen på jobbet nån gång! Hehe!

Vad tycker ni om tiaror?? Fint? Löjligt? Tell me!!

Jag har googlat fram några förslag som jag fullkomligt älskar!! Vilken är eran favorit??






It's Alanya 2011, baby!


Den 28 maj drar vi oss iväg till Turkiet och underbara Alanya! För ungefär 100e gången, jag vet!
Men finns det ett bättre resmål än Turkiet? Knappast!! Älskar det landet!!

Ska tvinga med Christian på hamam det första jag gör när vi kommer dit! Var ju och blev renskrubbad från topp till tå när vi var där för två år sen och det var ingen angenäm upplevelse då det gjorde helvetiskt ont med tvålmassagen! Men en jämnare och finare solbränna har jag aldrig fått!
Vi blev jättebruna allihopa! Och inte är det fel att få bort all skit och äckel som lagras på kroppen heller!

En dag under veckan vi är där ska vi iallafall spendera på Kleopatrastranden! Hotellet ligger på fel sida borgen så vi kommer inte att ha samma strandplats som vi brukar! Buhu...!
Så vi får väl ta taxi eller nåt till "våran" strand! Längtar efter att sitta på strandresturangen och äta deras underbara hamburgare och dricka en iskall cola!
Livet kan inte bli bättre!

Som ni förstår är jag gaaaanska sugen på att åka nu! Men får väl gå omrking och se ut som ett levande vitblått lik några månader till antar jag! Cancergrillen är inget för mig nämlich!



Bröllopsmässa!


Ajjemen, nu är det klappat och klart! Jag, Christian och Stina åker upp till Stockholm den 28 januari för att gå på bröllopsmässa! Kommer bli så grymt roligt!! Hoppas på att få massa massa inspiration! Även om vi har planerat mycket så kan man alltid få nya idéer!
Ska bli roligt att komma upp till hufvudstaden också! Var ett tag sen nu!

Jobbade inatt så låg och sussade till klockan ett! Lite för länge egentligen, har jättesvårt att somna på kvällen om jag sover för länge dagen jag vakar ut. Men det ska nog gå ändå!
Är ledig en hel vecka nu! Så skönt!! Ska ta och ställa ner alla julgrejer i källaren nu hade jag tänkt... Jag har inte orkat göra det än och så mycket grejer har vi inte uppe heller. Men nu ska det packas ner!




Om ens pojkvän somnar på tre sekunde och sover stenhårt och vänder sig mot en i sömnen, kramar en och mumlar "jag är glad att vi ska gifta oss" Då har man änna förlovat sig med rätt kille!♥





Jo, det ÄR viktigt!


Igår pratade jag och mamma om dukningen till bröllopet. Hon hade sett en bild på nätet där de hade bundit ett band runt servetterna som såg fint ut.
Jag sa att jag hellre vill ha dom stående på ett fint vikt sätt. Mamma höll med om att det var fint men sa att vika över 100 servetter kommer ta en jäkla tid.

Stopp och betäck!

Här pratade vi om olika saker, eller snarare; olika servetter!

Mamma pratade om vanliga servetter medan jag pratade om linneservetter! Aldrig att vi kommer ha IKEA-servetter på vårat bröllop! Jo, möjligen ha det liggande på bordet intill tårtan och så senare. Men inte till middagen och den fina dukningen! Aldrig!

Jag är dryg när det kommer till vårat bröllop. Men det är för att jag har planerat att gifta mig en gång i mitt liv och då ska det bli perfekt! Så är det bara!

Det är såna här saker som kommer upp som man aldrig annars tänker på... Servetter liksom, hur viktigt är det kan man tänka. Men när man väl är där och ska bestämma hur det ska se ut till middagen, så blir minsta lilla sked viktig, tro mig!

Jag är tetig som fan och kommer inte ge mig förrän allt är perfekt och precis som vi vill ha det! Christian har gett mig fria tyglar och kontrollerar endast så det inte bli för mycket rosa. Sen får jag bestämma 99 % hur allt ska se ut! Bättre brudgum finns inte!♥ Hehe!

Sedär! Ett helt inlägg om servetter! Det var inte dåligt va??


 

Bordsplacering: check!


Var riktigt effektiv inatt när vi hade det lite lugnt och gjorde klart bordsplaceringen! Den blev grymt bra!

Vi kör ju på att vara snälla här och sätta folk som känner varandra ihop! Finns det nåt trökigare än att hamna bredvid helt okända personer och inte ha nåt alls att prata om?! Tror inte det! Så efter mycket pusslande hit och dit så lyckades jag få till det helt okej!

Har även kommit på att jag ska ändra färgerna i brudbuketten! Vet vilka blommor jag ska ha, men har ändrat mig angående färgtemat! Den kommer bli så grymt fin!!

Har börjat kolla på ringar också! Vet nu vilken typ jag vill ha... Nu gäller det bara att hitta en i human prisklass! I mina bröllopstidningar existerar bara ringar som kostar minst 15000 kr. och det är en smula för mycket kan man säga!


Det är lite grejer som händer kring bröllopet just nu!!

Brudklänning!


Nästa vecka ska jag, mamma och Josefine (??) ut och kika på brudklänningar! Finns bara en affär i stan som säljer det och den tänkte vi besöka!
Har ju redan bestämt mig för vilken jag ska ha, men det ska bli så roligt att få prova en massa olika och se hur man ser ut i en marrängbakelse! Haha, kanske inte ser riktigt rikitig ut!

Den klänningen var min stoora favorit för nåt år sen (jaa jag kollade bruklänningar redan då!)






Men nu när jag har varit runt och kikat på en massa andra klänningar så bleknade den här lite! Men den är fortfarande en stor favorit hos mig! Väldigt söt är den!

Tänker inte visa någon bild på hur min klänning ska se ut, men kan säga att den är väldigt väldigt vacker och lite otippad sådär! Hihi! Mina kompisar och familj har ju såklar fått se den, har även visat en bild för Christian men han har redan glömt av hur den såg ut... Suck! Hehe.


Nytt år! Vårat år!

Då är 2010 över och 2011 kan börja!! Härligt härligt! Tror att det kommer bli ett riktigt kanonersår!!

Vi firade in det nya året hos min bror och hans flickvän, och såklart lite annat folk! Vi bjöds på välkomnstdrink, förrätt och varmrätt! Till efterrätt hade vi kladdkaksbuffé där alla som kom skulle ha bidragit med en kladdkaka! Underbart gott, men ack så mättande! Efter två tuggor på varje bit så var man ganska mätt! Hehe!
Hatten av för Erikas GI-kladdkaka som var riktigt god!!

Sen drinkade vi lite och lekte papperspåse-leken och lite andra smått störda lekar som fick en att skratta högt! Riktigt roligt!! Sen började klockan dra sig mot tid-att-gå-till-torget, men då backade dom flesta ur då det regnade lite. Så det blev jag, Christian, Erika, Magda och Karin som begav oss fram till händelsernas centrum!!

Inte sådär jättemånga på torget i år tyckte jag... Och vad är det med småttingar och det nya modet: ickebefintliga klänningar och hudfärgade strumpbyxor?!?! Eeeeh...SOLVEIG!!!

Men roligt hade vi ändå! Erika blev rädd för en självmordsbombare och fruktade för sitt liv! Moahahaha! Det var det bästa ever!!
Till slut slog klockan tolv och fyrverkerierna började!! Jättefint, men inte särskilt stämningsfullt då dom spelade ett Grease-medley samtidigt. Ursäkta?? Vad var det för fel på Halo som dom spelade förra året?? Eller varför inte köra den gamla, men ändå bästa, Happy New Year!!
Jag älskar Grease, men inte till nyårsfirande! Skam över det!

Sen begav vi oss tillbaka till Jonas och Stina! Det blev lite spelande av corona, där jag fick stryk av Stina! Haha, jag är verkligen så dålig på det! Men kul är det!
När klockan närmade sig halv tre gick vi hem till mamma och pappa för att sova där! En helt perfekt nyårsafton!


2011 kommer så att bli vårat år! Bröllopsplaneringen är i full gång och i augusti står vi framför altaret i kyrkan och säger "ja" till varandra! Ni anar inte vad vi längtar!
2011 blir vårat sjätte år tillsammans! I 6 år har vi älskat varandra, och många många fler år ska det bli!♥


du och jag
vi två
så länge vi båda andas!♥♥


RSS 2.0