Rubrik?


Hopp å häpp vad stressigt det kan bli! Att man aldrig lär sig liksom...! Vi åker till Turkiet nästa helg och från och med nu på fredag så jobbar jag alla nätter utom två fram till lördagen då vi åker! Det betyder att jag behöver fixa 95% av allt vi ska ha med oss nu den här veckan!!! STRESS!!!

En ny bikini och nya ballerinaskor står högst upp på listan! Får bli en sväng till Stadium imorrn, dom har grymt snygga bikinis tycker jag! Vill helst ha en vit virkad liten sak, men har inte hittat nån! Har dock hittat en jättefin på nelly.se men 800 kr är lite väääl mastigt för ett par tygbitar! Om jag inte fjäskar med Christian då, såhär på förlovningsdagen...! Hehehehe!

En mycket rolig sak dock är att jag kommer i mina jeansshorts som jag köpte för två år sen! Hurray!!! Dom passade inte förra sommaren men i år satt dom perfekt! Niiiice!

Köpte ett par nya skor idag när jag, mamma och Aylin var på stan! Ett par blommiga tygskor blev det! Perfekt! Nu har jag ett par svarta, ett par vita och ett par blommiga! Kan jag matcha hejvilt! Great!


Näääääe, nu får det allt bli lite mat innan taxfree-beställningen ska skickas in!


Stinis och jag!
Jag med en tredjedel av tärnorna; Stiiiiina!♥


Det är upp till dig!


Jag har suttit och sett vartenda avsnitt av "Fyra bröllop" som går på fyran! Riktigt roligt program men jag har upptäckt en rätt skrämmande sak....

Faan vad gnällig och tetig man är egentligen?! Jag brukar studera allt allt allt in i minsta detalj och hitta fel på det mesta.. Hehe. Brudklänningarna har jag typ inte tyckt om nån utav dom, platserna dom har valt att gifta sig på har väl varit helt okej dom flesta men när det kommer till utomhusbröllop på nån blåsig klippa eller mitt i snårskogen då tappar dom mig.

Maten har varit buffé dom flesta gångerna och det är nåt som jag inte tycker om när det gäller bröllop. Att bli serverad är liksom själva grejen tycker jag.
Underhållningen som dom har haft under middagen har många gånger varit antingen löljliga eller tråkiga. Själva festen efteråt har väl varit rätt okej, men brudvalsen har varit heeeemsk! Typ inte ett enda par som dansat en ordentlig brudvals... Sjukt tråkigt!

Jaa, såhär låter alltså jag när jag ser det här programmet, men varför??

Det är deras bröllop, deras idéer och deras val! Jag skulle aldrig kunna gifta mig i ett par slitna Converse-skor men tydligen finns det dom som vill det och självklart ska dom då göra det!!

Gifta mig borgligt finns inte på kartan, men fler och fler väljer att göra det och såklart ska man inte gifta sig i kyrkan om man inte tror på det som sägs där!

Det är det jag har upptäckt nu med bröllop att det finns tusen olika sätt att gifta sig på och inget är rätt eller fel utan det är helt upp till de som gifter sig hur de vill ha det!

Jag skulle aldrig kunna vara med i "Fyra bröllop" för jag är alldeles för kräsen och tetig för att kunna göra en rättvis bedömning, men jag har upptäckt hur fräcka bröllop kan vara trots att det inte alls är min stil!

Man ska alltid komma ihåg att det är eran dag! Det är ni och endast ni som ska bestämma hur dagen ska se ut! Det är en av de viktigaste och finaste dagarna i erat liv! Gör allt för att få den perfekt på erat sätt!



Vi vet exakt hur vårat bröllop ska bli!♥


Stop! Don't say that it's impossible!


Här sitter man i soffan och kikar på IFK Göteborg som möter IFK Norrköping! 2 - 2 står det och det får man väl tycka är ganska orättvist då Hysén hade en riktigt snygg träff som gick rätt i ribban! Får hoppas att dom får in ett mål snart! Fick hoppa över B-lagsmatchen som Rackeby spelade idag, då Hysén och Drugge lockade mer att slänga ögonen på!

Igår var det ju som sagt ESC som drog mina ögon till tv-rutan! Shit! Har aldrig varit så nervös förut! Sedan -99 så har ju Sverige aldrig fått några höga poäng så det har lönat sig att vara nervös. Snarare att man stängt av i förtid för att det varit så jävla trökigt!
Men igår satt jag med världens handsvett och ville bara veta resultatet! Han gick ju från etta till tvåa till fyra till tvåa till trea till etta....och till slut hamnade han på bronsplatsen!

Men jag ser det som en vinst! Såhär bra placering har Sverige inte fått sen "Take me to your heaven" vann -99 och dessutom så vann Eric Saade semifinalen i torsdags med högst poäng av alla!
Och icke att förglömma låtskrivaren som varit i ESC-final fyra år i rad nu! Hur grymt är inte det?! Och han ska sjunga på vårat bröllop! Hihi! Liiiiite får man väl skryta om det iallafall?!

Nu är schlageryran över för i år till min stora sorg....! MEN! Låtarna kommer fortsätta spelas hemma hos oss, jag är inte trött på dom på långa vägar! Hihi!



På bröllopsfronten då....!

Nu är alla inbjudningskort utskickade och redan har anmälningar börjat ramla in hos värdparet! Jätteroligt att folk anmält sig redan nu! Känns väldigt bra! Hoppas alla på gästlistan kan komma bara!

Jag var och sjöng hos min f.d. körledare och sångpedagog Nina i torsdags! Hon hade gjort iordning noter till sången jag ska sjunga och det lät hur bra som helst! Gött att få lite feedback på det man sjunger! Ibland tycker man ju själv att det låter rätt okej men i själva verket låter man som en tupp med halsfluss! Hehe.
Men tydligen lät det bra och jag känner mig lite säkrare på min sak att ställa mig i kyrkan och sjunga! Tusen tack än en gång, Nina! Det betydde jättemycket att du tog dig tid att hjälpa mig!♥

Jag har även mailat en tjej på Henry's Bageri om bröllopstårta! Vi vet ungefär vad vi vill ha så nu behövs bara ett möte för att sammanställa det hela! Åååh, kommer bli världens godaste tårta om vi kan få det som vi vill!

Imorrn ska jag gå in till Gloriosa och kolla allt med brud- tärn- och näbbuketter! Hoppas dom har tid så dom kan göra dom! Finare buketter är svårt att hitta än de som dom gör på Gloriosa!

Hindersprövning och efternamnsbyte ska skickas in i veckan! Iiiiiiih! Jag ska få byta upp mig!!!

Och som sagt, min brudklänning anländer i början av juni!!!!!! Tror ni jag blir galen av längtan?!?!?!?!?!



Så ligger livet till just nu! Jag trivs otroligt bra kan jag säga! Nu ska jag glo det sista på matchen och sen väntar hockeyfinalen!! Christian ska vara glad som har en sportgalen flickvän! Och det är han nog också....!♥


POPULAR!!!!


3:e PLATS FÖR ERIC SAADE!!!!!!

Hmmm, vad var det folk sa om hans låt...??
Dålig? Inte en chans? Sämsta nånsin? Kommer komma sist?

Säger bara: FUCK OFF!!!!!!

Eric Saade; Vi älskar dig!





Fotbollsfanatiker!


Underbar match mot Örslösa idag!
Dom gulsvarta små kanaljerna piskades upp med härliga 4-2!

Och vem stod för två av målen och en assist?!
Jomen självklart min blivande man!♥

Stolt som ett litet as är man!
Han är bara såå bäst!

Och såklart..... MIN!♥


Så det kan bli!

Först och främst: YES!!!! Eric Saade gick vidare till finalen imorrn!!!!!!! Jag utförde ett fruktansvärt glädjeskrik och blev galet glad! Älskar den låten, den är så jävla bra och Eric är fantastisk!!
Intressant dock med alla människor som säger att dom hatar allt som har med Melodifestivalen och ESC att göra, men ändå har dom stenkoll! haha, roligt tycker jag! Vad sägs om att byta kanal?! Hehe!


Ikväll är det fotboll som gäller!! Rackeby möter Örslösa, som leder serien by the way! Hoppas Christian fortsätter i samma andra som han gjort hittills! Han har varit grym som enda målgörare! Stooooolt flickvän på kanten kan jag säga! Och snart kan jag titulera mig som en äkta fotbollsFRU!♥ Hihi!

Har rotat bland alla våra sommarkläder också! Vi åker ju till Turkiet om två veckor!!!!!! Som jag längtar! Har suttit och bläddrat i taxfree-katalogen och kommit på att jag kommer shoppa upp en jäkla massa pengar från den lilla rackaren!
Men iofs så shoppar vi inte så mycket i Alanya längre. Har tröttnat på kläderna där nere som varit samma i typ fem år! Christian brukar shoppa loss i Billabong-butiken där han som jobbar känner igen oss varje år! Haha! Får snart sätta upp ett foto på oss på väggen!
Förra året hittade vi också en jättebra butik som var som Gina Tricot fast mycket billigare och grymt snygga kläder! Dit får det allt bli ett återbesök!

Ååååh, ligga och steka hela dagarna i solen, dricka smarriga drinkar, äta lunch på stranden, vimla runt i stan på kvällarna! Kommer bli sjukt underbart som alltid! Hur kan det liksom inte bli det när man har finaste blivande mannen med sig?!♥


Förresten kan jag avslöja att jag har hittat min vigselring!!!! Ska åka och köpa den nästa vecka! Hur den ser ut?? Hmmm, kan väl säga såhär: bling bling bling bling!!!!

 


ESC-semifinal 2011

Semifinal i ESC och jag springer som en skållad bäver mellan tvn och disken!
Eric Saade var ju grym!! Synd dock att inte hela glasburen fick explodera som i Sverige, men
vad gör det när killen själv är vinnaren själv!
Hoppas bara att han går vidare nu! Kom igen, Europa! Han är ju bäst!!



Bröllop och fotboll; en fin kombination!


Hoppla! Nu gick det sådär lååång tid mellan inläggen igen! Pris som Sveriges största bloggerska ligger nog långt borta, men priset som Sveriges sämsta ligger närmare! När får jag det priset tro??

Har legat på altanen hos mor och far en stund här nu! Äckligt varmt blev det efter ett tag så därför svalkar jag mig här! Christian har slutat jobba och ska komma snart men först skulle han åka och köpa en klocka med GPS och skit som man har när man springer. Mycket nödvändigt tydligen!

Hur går det på bröllopsfronten då?? Jodå, helt okej! Inbjudningskorten har kommit och alla är adresserade och klara! Har delat upp dom i frimärkshög och vi-delar-ut-dom-själva-hög! Ååååh, dom är hur fina som helst! Blev så grymt nöjd! Kan lägga upp en bild på dom här sen när de är utskickade och klara!

Har även fått beskedet att min brudklänning kommer senast i början av juni!!!! Hur mycket tror ni jag längtar??!!?! Ska dock låta Stina hämta den om den kommer när jag är i Turkiet! Vågar inte ha den liggande på Hjertbergs! Tänk om nåt skulle hända! Näe, nån får allt vackert hämta den åt mig!

I veckan ska jag även gå in till Gloriosa och kolla upp buketterna! Vet redan hur min ska se ut, men är lite lost på tärnbuketterna! Aylins lilla näbbukett ska endast bestå av liljekonvaljer! Hihi, kommer bli hur sött som helst!

Jag och Christian ska även kolla ut vigselringen! Tror jag vet vilken jag vill ha, nu är det bara prisklassen som ska sättas! Hehe! Christian lär få sätta ner foten...!♥


Ikväll ska jag sitta bänkad framför Canal+! IFK möter Gais!! Åh hade så gärna velat åka och se den matchen, men Christian måste träna och ingen annan har det IFK-intresset tyvärr...! Aja, huvudsaken är att jag får se den iallafall! Så mellan 18.30 och 21.00 är jag icke anträffbar!

Nu ska guldet hem till Göteboooooorg!



                   

Favvospelarna Tobias Hysén och Andreas Drugge


RSS 2.0