Varning för en smula skryt...



Igår på Stadt stod jag och pratade med en gammal klasskompis och då kom
en tjejkompis till honom fram och pratade med oss.
Han berättade för henne att jag skulle gifta mig och hon bara stirrade på mig.

Oh shit, tänkte jag. Nu är hon en såndär person som tycker att man inte ska gifta sig förrän
man är 50 säkert...
Jag förberedde mig på en diskussion när hon gav mig en kram och sa "GRATTIS!!"

Min kompis sa att "jaa det känns lite konstigt att nån i våran ålder ska gifta sig"
Men tjejen skakade på huvudet och sa "ser man ut som henne, med dom ögonen, så är
det mer konstigt att hon inte redan ÄR gift! Du kommer se fantastisk ut i en brudklänning!"

Jag tror jag svimmade där ett tag faktiskt...
Har aldrig fått höra nåt så fint från en helt främmande människa!
Jag blev så glad så jag blev tårögd!
En sån supergullig tjej!

Tänk vad man kan göra någon glad med nåt så litet!
Jag har levt på det här hela dagen och kommer nog göra lång tid framöver!

Jaa, det här inlägget blev lite skrytaktigt, men det måste man få vara ibland!
Särskilt om man får såhär fina komplimanger!

TACK!!!!!!!♥


Gammalmodigt eller bara vackert?


Pappa ska gå med mig fram till altaret.
Vad tycker ni om det??

Personligen tycker jag att det är det finaste som finns!
Dels för att jag vill hålla klänningen och håruppsättningen hemligt för Christian
och för att jag vill se reaktionen det kommer väcka hos honom i samband med ingångsmusiken.

Men också för att pappa ska få vara delaktig i bröllopet.
Mamma blir det ju automatiskt på något sätt eftersom vi bollar idéer hela tiden
och mina syskon är också involverade på olika sätt dom med!
Så jag vill ha en speciellt plats till pappa!

När det gäller bröllop är jag en fruktansvärt gammalmodig person måste jag säga.
Självklart är det jättefint när brudparet går in tillsammans eller om bruden går fram själv.
Det är upp till var och en.

Men jag har alltid velat ha det såhär.
Jag tycker att det är det absolut finaste, och som tur är håller Christian med mig!♥

Vad tycker ni??



Eeeeko!


Usch vilken dålig update det är här inne! Ledsen för det, men det är svårt att komma på bra saker att blogga om. Känns som om jag bara kommer upprepa mig! Hehe.

Men det kanske inte gör nåt om jag slänger in lite icke bröllopsrelaterade inlägg här också?? Just nu finns det inte så mycket spännande att berätta nämlich...

Måste ringa och boka kyrkan nu! Känner lite smått panik... Inte för att jag tror att kyrkan är uppbokad redan, men att prällen vi vill ha är det! Så måste ta tag i detta nu!
Nästa projekt blir festlokal! Mycket svårt!!

Nu är jag iallafall übertrött och ska krypa ner intill min blivande make och soooova!♥

Godnatt!

Än en gång....


tack Nina! Det blir en massa tackande till dig här, men det är bara för att du är ett musikgeni!

Jag har bestämt mig för sången jag ska sjunga på bröllopet!! Nynnade igenom den medan jag lusläste texten och efter ett par gånger så satt den och då skulle jag sjunga igenom det på riktigt tänkte jag.

Jomen tjena...!
Hann knappt sjunga första meningen innan rösten skar sig. Men inte för att tonerna var för höga utan för att texten är så otroligt fin och stämmer in så bra på oss så jag börjar gråta!!

Jaa ni läste rätt! Men ändock, jag samlade mig och började om och klarade mig igenom versen. Men sen kom refrängen och vad händer då? Jo, samma sak!

Hur ska jag lyckas med detta?! Vill ju att känslan ska höras, men samtidigt inte mycket så att sången förvandlas till ett hulkande! Hehe.

Tips på detta??

Jag har sjungit på två begravningar och då gick det hyfsat, för då hade jag inte ögonkontakt med någon. Men nu vill jag ju såklart titta på Christian sången igenom och då kommer jag inte kunna hålla mina förbenade tårar borta!

Så kom gärna med tips på hur man kan sjunga med känsla men utan tårar!

Sången är iallafall så vacker och stämmer perfekt!! Tänker dock inte skriva vilken sång det blir... Bara till vissa utvalda såklart! Hihi. Spelade den för mamma förut, och hon tyckte precis som jag!
Jag ska traggla och öva som en galning för att den ska sitta perfekt, för den är riktad till världens finaste och bästa kille! Min stora kärlek; som jag älskar över allt annat!♥


vi skapar äkta kärlek!

Tack!


Har bara varit vaken några timmar (då jag ska jobba inatt!) men ändå lyckats lyssna på Ninas översättning av "Unexpected song" ett antal gånger!
Den är nästan ännu finare på svenska! Hatten av för en underbar översättning! Och för er som inte vet så är Nina min gamla körledare och under några månader var hon även min sångpedagog! Hon är grym och har en fantastisk röst! Tack för alla låttips och som sagt, för den fina översättningen!♥

Har hållit på och funderat över hur inbjudningskorten ska se ut också! Har hittat några riktigt fina på nätet, men då kostar det ju därefter också!
Men nu har jag och syster suttit och funderat lite och hon har kläckt en supersmart idé! Hihi! Det kommer bli hur bra som helst om det går att genomföra! Det är lite på vinst och förlust; men om et går så kommer det bli riktigt fint!


vi skapar äkta kärlek!

Unexpected song




Den här låten kommer med all sannolikhet att spelas på vårat bröllop!
Texten är otroligt fin och stämmer så bra!
Önskar jag kunde sjunga den själv, men att tro att man kan sjunga i klass med Sarah Brightman?!
Tjena! Tror inte det! Haha!

Lyssna och hör vad superfin den är!

http://www.youtube.com/watch?v=ld-g7B-E5xI


Besök av tärna nr 3


Japp, det hade vi i eftermiddags! Underbara Veronica!♥ Hon fick se näbb- och bruklänning och även spana in hemsidan med en maaaassa jag-måste-ha-saker till bröllopet!
Vi hade det jättemysigt, synd att det inte blev en längre stund dock men det tar vi igen snart!

Har även suttit och pysslat med bordsplaceringen. Det är svårt svårt svårt! Vi är nämlich av den åsikten att alla ska få sitta bredvid eller mittemot nån som dom känner. Kan tyckas lätt men det är jättesvårt!

Det vi iallafall kan garantera är att ingen kommer bli sittande och inte känna nån och inte ha nån att prata med. Sånt är jag allergisk mot och vill inte utsätta nån för det på vårat bröllop.
Middagen ska vara rolig och lättsam, inte stel och talträngd bara för att man "ska lära känna nya människor för det är sååå skojsigt!" Hepp, inte under middagen iallafall!

Har roat mig i afton med att plocka ihop våra vänner till en hyfsad bordsplacering! Tror det kan bli bra, men jag är inte alls säker. Måste kolla med vissa så det funkar och att det känns bra. Men Christian tyckte det såg ganska bra ut så om allt bara funkar med övriga så blir det finfint!

Är förresten ledsen för den tafatta uppdateringen här inne! Har jobbat mycket nu det sista och varit så trött så har inte orkat! Men imorrn tänkte jag lägga ut en sång som antingen ska spelas upp eller sjungas IRL på den stora dagen!! Spännande värre! Hihi.


vi skapar äkta kärlek!

Music is our wedding!


Mycket musik ska det vara!! Det kan ni räkna med. Har tre sånger som är helt klara och några som jag sitter och suger på! Och jaa, jag säger jag för Christian har inte kommit med några förslag och han tycker att de låtar jag har valt hittills har varit bra.
Försöker mana fram nån liten sång som han tycker är fin, men det är svårt!

Har ni tips på nån fin och stämningsfull sång?? Tell me!!


vi skapar äkta kärlek!

En liten sneakpeak....


...på det viktigaste! Hihi!





Ja, klänningen är redan bestämd!
Det är nåt av det vackraste jag sett!
Den är fantastisk!

Men allt ska inte visas här inte!

you know you don't want to see all of it!
xoxo Gossip Girl

;)


Sagan om frieriet!


Såklart att jag ska berätta för er hur det gick till när Christian friade! Varnar för långt inlägg med avslutande bildregn och kom ihåg att jag, helt ärligt, inte anade nånting!♥


Det var alltså söndag den 3e oktober. Min 23:årsdag som vi dock hade firat rätt rejält kvällen innan med fest och utång. En aning sletna kom vi upp ur sängen vid halv elva och Christian begav sig till affären för att köpa frukost medan jag städade undan diverse ölburkar och kortlekar!

Christian kommer hem och fixar en underbar frukost och har köpt jättefina röda rosor som står på vardagsrumsbordet!
Vi äter och sitter och pratar om lördagskvällen. Sen får jag min födelsedagspresent! En iPod nano!!! Blev såå glad! Har ju haft min iPod från stenåldern ett tag nu, så det satt fint med en ny!

Jag sitter och fipplar med iPoden och försöker lista ut hur man får loss den från förpackningen, när Christian kommer in med ett paket till! En kartong som ser ut som en sån man får cdskivor i... Jag fattade nada när jag öppnade och fick fram en ask från Silverknappen!

Christian tog över asken, öppnade den och visade upp innehållet; ett fantastiskt silverhalsband med en berlock i form av ett livsträd som symboliserar lycka, styrka och välgång.
Jag blir redan där tårögd och hur glad som helst, men när jag ska ta asken för att kika närmare på halsbandet så drar Christian undan den.

Han går ner på knä.... håller fram asken och säger:

- Du får bara det här halsbandet om du vill gifta dig med mig!♥

Jag tror jag svimmade av där en sekund, för det blev helt svart. Jag bara stammade fram att han inte får skämta om sånt. Men han är helt allvarlig och säger att han inte skämtar.

Ni vet hur det är i filmer när killen friar och tjejen börjar gråta och allt är sådär sliskigt romantiskt så man bara vill spy? Gillar ni inte sånt? Då ska ni inte fortsätta läsa!!!!

Jag sa "ja!" tusen gånger om och grät och skrattade om vartannat! Slängde mig om halsen på Christian så han ramlade mot tvbänken! Vi kramades, kysstes, skrattade, grät, kysstes igen och så höll vi på några minuter.

Jag trodde inte det var sant! Min flickdröm hade gått i uppfyllelse! Christian, min stora kärlek, hade friat! Vi skulle gifta oss! Efter tre år som förlovade!

Christian satte på mig halsbandet och sa att på baksidan skulle vi rista in vårt bröllopsdatum, att det var tanken när han köpte det.

Jag tror inte att nån kan förstå hur glad jag blev, hur glad jag är!! Det finns inga ord som kan beskriva! Mitt och Christians förhållande är så speciellt! Han har rollen som min pojkvän, men även mina allra allra bästa vän!♥ 
Jag visste från första dagen vi blev ihop, 18e april 2005, att det här inte kommer bli nåt kort förhållande som tar slut efter ett par månader.

Och här står vi idag! Vi planerar vårat bröllop! Inget har kunnat skilja oss åt, trots olika åsikter om en massa saker. Ingen kommer heller nånsin att komma mellan oss. Vi vet vart vi har varandra, vi läser varandra utantill. Att dölja nåt för Christian är ungefär lika lätt som att simma över Atlanten... Hihi.

Det här blev den lyckligaste dagen i mitt liv! Jag har världens bästa, mest kärleksfulla pojkvän! Han gick ner på knä, han frågade om jag ville gifta mig med honom; är det inte varje tjejs dröm?!

Christian, jag älskar dig!♥


'Cause when I look at my life
How the pieces fall into place
It just wouldn't rhyme
Without you
When I see how my path
Seemed to end up before your face
The state of my heart
The place where we are
Was written in the stars










vi skapar äkta kärlek!♥


RSS 2.0