Näbbklänning och låtlista


I lördags köpte jag Aylins näbbklänning som hon ska ha! Åhh, den är helt underbar! Kjolen är i samma stil som den jag ska ha i min brudklänning, och färgen var bara så perfekt!!
Det fanns bara en kvar i den storleken som hon kommer att behöva så var tvungen att slå till och köpa den! Hon kommer se ut som en riktig liten prinsessa!♥

Klänningen är mörkt rosa, precis sån som jag vill ha i tärnklänningarna, så det kunde inte bli mer perfekt! Detta ska sen kompletteras såklart med svarta små lackskor! Hihi, hur sött kan det bli!!


Inatt när jag jobbade så satt jag och trixade lite med låtlistan... Nån kommer få stoppa mig, annars blir det en vigselakt på tre timmar! Haha! Nä, inte riktigt så farligt, men mycket musik ska det vara!
Det finns ju en hel del sångröster i släkterna också, så vi vill ju att alla ska få sjunga!

Ingångs- och utgångsmusik är bestämt iallafall. Vet dock inte om jag ska avslöja det här?! Lite hemligheter måste det ju bli också! Men kan säga att det kommer bli extremt pampigt och gåshudsbildande! Hihihi!


Näe hörrni! Nu ska jag ta och äta lite tänkte jag!
Ska försöka få en bra sneakpeak på näbbklänningen också! Den är hemma hos mor och far för tillfället!


vi skapar äkta kärlek!

Gästlista


Jaaa, denna gästlista cirkulerar i min hjärna 24/7 kan jag säga! Vem ska man bjuda? Vilka måste man bjuda? Vilka kan man stryka? Vilka vill vi ska komma?
Det är svårt, riktigt svårt!

Vi gjorde såhär att vi skrev upp hela Christians släkt och alla kompisar inkl. fotboll och jobb på ett papper. Sen tog vi min släkt och mina kompisar på ett annat och så räknade vi ihop.
Vi slutade på ca 130 personer.....

Ja, som ni nog förstår så kan man inte bjuda så många om man inte har hela madrassen full av pengar. Så vi fick sätta igång och stryka folk från listan. I början gick det bra, men det blev allt svårare och svårare.
Nu har vi en lista på 100 personer, 102 med oss. Listan är så gott som spikad nu, men det finns fortfarande frågetecken...

Jag och Christian pratar nästan varje dag om det här och försöker reda ut det som fortfarande är oklart, men lätt är det inte. Det finns ju oskrivna regler man ska hålla sig till, men som vi inte riktigt vill följa.

Men men, det är några dagar kvar så det hinns nog med att reda ut både det sjätte och det nionde!

Nån av er som har tips angående gästlistan?? Allt tas emot med tacksamhet!


vi skapar äkta kärlek!

Tärnor


Tre stycken vackra och fina tärnor ska jag ha! (ja jag säger jag nu eftersom Christian knappast ska ha tre tjejer på sin sida! Hehe!)
Har hört och läst lite olika kommentarer om just tärnor; hur många man ska ha, om det verkligen behövs och vad deras uppgifter är.

Jag tänker såhär: De tre tjejer som jag vill ha vid min sida i kyrkan är de som står mig närmast. Missförstå mig dock inte, jag älskar alla mina vänner men det skulle bli lite väl extremt att ha kanske tio personer vid altaret. Haha!

Min syster Josefine var ju självskriven. Hon är min förstatärna och den som ska stå närmast mig. Bredvid henne står Petra, bästaste vännen från gymnasietiden. Och slutligen, Veronica, underbaraste vännen som älskar bröllop lika mycket som jag!

Josefine - Petra - Veronica   Bättre kan det inte bli!♥

Det ska sys upp tärnklänningar och bestämmas hur tärnbuketterna ska se ut. Klänningarna har jag haft helt klart för mig hur dem ska se ut, men efter tunga suckar och kraftigt motstånd från storasyster till axelbandslösa klänningar så kanske jag får tänka om... Jag jobbar på det, men det är svårt! Hehe.

Hur som haver så kommer mina tärnor bli fantastiskt vackra och jag är så glad för att ni vill vara med oss hela vägen fram!


vi skapar äkta kärlek!

Välkomna!


Har äntligen fått arslet ur vagnen och startat en bröllopsblogg! Känns som om jag kommer bli facebook-mördad snart om jag fortsätter att enbart skriva där! Hehe!

Jag och Christian ska gifta oss i augusti nästa år!♥ Helt underbart och jag har knappt förstått det än! Utan att jag anade det minsta så friade han till mig på min födelsedag! Tårar, glädjetjut, ännu mer tårar och världens största pusskalas; så kan min reaktion beskrivas!

Här kommer ni kunna följa med oss på resan genom brudklänningar, inbjudningskort, blommor och champagneglas! Jag är dock kass på att lägga upp bilder, så där lär ni få tjöta på mig en del! Hehe!
Kom också jättegärna med tips och idéer om hur vi kan göra våran oförglömliga dag ännu bättre!


Det här fick bli ett kort intro för det är nämligen fredagkväll och vi är lediga i helgen och ska njuta fullt ut av detta!
Återkommer imorrn!


vi skapar äkta kärlek!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0