Fyra veckor...!

Det är så dammigt här inne att jag inte ens tänker prata om det! Så! Nu är det glömt och borta! Här är jag igen! yey!

Nu är det endast fyra veckor kvar! Fattar ni?!?! FYRA VECKOR!! (Jag låter som Monica i Vänner! Hehe.) Men jäklar vad fort det har gått! Känns som om det var igår jag, Christian och Stina var i Sthlm på bröllopsmässan och nu sitter jag här och inser att dagen D är nära! ååååååh så nära!

Nervös? Ja, det börjar krypa på! Dock vet jag inte vad jag är nervös för...? Att jag ska snubbla i kyrkan? Sjunga falskt? Gråta sönder sminket? Tappa buketten? Nää, jag vet faktiskt inte! Men lite nervös är jag allt!

Kanske för att allt har gått så smärtfritt hela vägen! Vi fick allt som vi ville ha! Kyrkan, prästen, festlokal..! Allt har blivit så perfekt! Kanske därför man går och är nervös för att nåt ska hända såhär mitt i tomtebolyckan! Hehe. Nämen lite nervositet hör allt till, det är ju trots allt den största dagen i vårt liv!

I skrivande stund så är allt klart, sånär på små detaljer som gör det hela extra bra!

Nästa vecka ska vi träffa prällen och gå igenom vigselprogrammet! Hela 5 solosånger kommer vi bjuda på, så det blir inte mycket mässande prat här inte! Men prästen som vi valt är väldigt openminded och har by the way spelat fotboll med Christian! Så det kommer nog bli finfint det här!

Du som ser ut som du har någon kär
så våga att visa hur lycklig du är
Ta vara på stunden så mycket du vill
så stannar den kvar lite till

Du kanske tvekat att sagorna finns
så låt denna dagen bli något du minns
Och strunt i att undra hur allt nu gått till
för du har ju fått den du vill!♥

 


RSS 2.0